Güzellik sırları özel davette konuşuldu

Elif HARMANKAYA

Davette, sağlıklı ve doğal güzelliği ön plana çıkaran markanın, bilimsel bir yaklaşımla geliştirilen onarıcı ve koruyucu cilt bakım ürünleri tanıtıldı.

TANITILAN ÜRÜNLER

* *Pure Face Peeling Jel*: Cildi derinlemesine temizleyen ve nemini koruyan jel, mini kese etkisiyle ışıltı kazandırıyor.
* *Lip Scrub*: Dudaklardaki ölü derileri arındırarak canlı ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.
* *Sleeping Mask*: Dudaklarda koruyucu bir tabaka oluşturarak nemi hapsediyor ve düzenli kullanımda ince çizgileri azaltıyor.
* *Cuticle Nail Care Cream*: Tırnakları nemlendiren, koruyan ve yenileyen krem.


Soldan sağa Pınar Tezcan, Gözde Atakoğlu, Elif Harmankaya, Jenia Pinto, Pınar Hotiç

ÖZELLİKLERİ VE FİYATLARI

Pastellab koleksiyonundaki ürünler, besleyici yağlar, bitkisel özler ve yenilikçi aktif bileşenlerle zenginleştirilmiştir. Bu ürünler, güzellik anlayışını farklı bir boyuta taşıyarak kullanıcıları yeni bir bakım yolculuğuna davet ediyor. Gerçek güzelliğin, kendinize iyi baktığınızda hissettiklerinizle ilgili olduğu vurgulanan bu koleksiyon, kendinizi iyi hissetmeniz için yeni bir alternatif sunuyor.

BEAUTY TALK

Serinin tanıtımından sonra, Gözde Atakoğlu ve Pınar Hotiç, “Yaşımızın İyisi Nasıl Oluruz” temalı bir beauty talk gerçekleştirdi. Bu sohbet, cilt bakımı ve genel güzellik rutinlerinde yaşa uygun yaklaşımların önemini vurguladı. Katılımcılar, yaşlanma belirtilerini geciktirmenin ve her yaşta sağlıklı bir cilde sahip olmanın ipuçlarını paylaştılar.

SATIŞ NOKTALARI

Yeni Pastellab ürünleri, sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda satışa sunulacak.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx