Kadın Odaya Gizli Kamera Yerleştirene Kadar Neden İyi Uyuyamadığını Anlayamamıştı

Kaliteli bir hayat için olmazsa olmazlar listesinin ilk sırasında iyi bir uyku yer alıyor.

Özellikle uykuda geçirilen süreden ziyade, uykunun deliksiz olması sabah kalktığınızda daha dinç ve mutlu uyanmanızı sağlıyor. Konuya ilişkin TikTok’da yayınlanan bir video, sosyal medyada gündem oldu ve uykunun önemini gözler önüne serdi.

NEDEN İYİ UYUYAMADIĞINI ANLAMAK İÇİN ODASINA KAMERA KOYDU

Genç bir kadın, neredeyse her gün yorgun şekilde uyanmaya ve kendini sürekli uykusuz hissetmeye başladı. Buna karşın uykuya daldığı ve uyandığı saatlerde herhangi bir değişiklik yoktu. Sorunun kaynağını bulamayan kadın, çareyi kendini uyurken kaydetmekte buldu.

Oldukça karmaşık bir sonuç bekliyorken, uykusuzluğunun çok basit bir nedenden kaynaklandığını anladı. Her ne kadar yatağa erkenden giriyor ve uykuya dalıyor olsa da, kedisinin aralıksız şekilde 4-5 saat boyunca kendisiyle uğraştığına şahit olan genç kadın, uyku esnasında yarı uyanık şekilde verdiği tepkilere çok şaşırdı.

Çünkü bu görüntüleri görene kadar kendisini deliksiz şekilde uyuyor zannediyordu. Ancak uykusunda onlarca kez yataktan başını kaldırıyor ve kedisini iterek yeniden uykuya dalıyordu. Yorgunluğunun ve bitkinliğinin bütün sebebi bundan ibaretti.

EVDE EVCİL HAYVANINIZ VARSA DİKKAT EDİN!

Görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Çok sayıda kişi, evinden kedisini göndermesini tavsiye ederken, bazıları ise uykuya daldığında odayı kilitlemesini söyledi. Acımasız yorumlar da bulunuyordu. Böyle bir kediye sahip olmaları halinde, evsiz kedilerin sayısında 1 artış yaşanacağını söyleyen kişiler, uykusundan taviz vermemek için kediyi evden kovacaklarını belirtti.

Videoda yavru kedinin kızı nasıl okşadığı, yüzüne sürttüğü ve uyumaya çalışan genç kıza patileriyle nasıl sarıldığı görülüyor. Kaydın zamanlamasına bakılırsa, kedi sahibini neredeyse bütün gece, 00:00’dan 04:00’a kadar rahatsız etmekte.

Görüntülerin ardından uyku esnasında bu anları hatırlamadığını söyleyen kadın, uyku sersemliği ile kedinin varlığını bile fark etmediğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx