Popüler Analistten 3 Altcoin Tahmini: Biri Patlayacak İkisi Çökecek!

Kripto para piyasası yükseliş ivmesini kaybettikten sonra düşüş yörüngesine girdi. Bitcoin 65 bin doları kaybederken Ethereum 3.500 doların altına geriledi. Altcoin piyasası genel olarak kırmızı bölgede ilerliyor. Bununla birlikte, geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, Ethereum Blockchain’deki küçük sermayeli bir altcoin üzerinde boğa hissiyatını ifade ediyor. Diğer taraftan analist, iki popüler meme coin için çöküş uyarısı yapıyor.

Analist, CRV’den yaklaşık 17X’lık bir patlama bekliyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa yaz yorgunluğuyla güç toplamakta zorlandı. Bunun ardından Bitcoin ve çoğu altcoin irtifa kaybetmeye başladı. Bununla birlikte, Credible Crypto takma adlı popüler analist, stablecoin ticaretine odaklanan merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformu olan Curve DAO’nun (CRV) yerel tokeninin büyük bir rallinin eşiğinde olduğunu söylüyor.

Analist, Bitcoin 100.000 doların üzerinde bir fiyata ulaştığında CRV’nin mevcut seviyeden %1.724’ün üzerinde bir potansiyel kazançla 6 doların üzerine fırlayabileceğini söylüyor. Bu arada CRV, yazı sırasında kırmızı piyasanın ortasında yeşil bölgede ilerliyor. Altcoin, günlük bazda %5’in üzerinde artışla 0,3458 dolardan işlem görüyordu. Lider kripto Bitcoin ise günlük grafiğinde %2,28 kayıpla ise 64.123 dolara geriledi.

CRV günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Analist iki altcoin için dipleri işaret ediyor!

Credible Crypto, meme coin rüzgarında yelkenlerini şişiren Pepe’yi (PEPE) masaya yatırıyor. Analist, PEPE’nin FLOKI’ye (FLOKI) benzer bir şekilde “düşmeye hazır göründüğünü” söylüyor. Bu bağlamda analist, “PEPE’yi aralığın en yüksek seviyelerinin üzerinde aldıysanız iyi şanslar, buna ihtiyacınız olacak.” diyor.

Kaynak: Credible Crypto

Analist, PEPE’nin ardından orijinal meme coin’i Dogecoin’e (DOGE) bakıyor. Credible Crypto, DOGE için düşüş hedefinin 0,04 ila 0,08 dolar arasında olduğunu söylüyor. Bu doğrultuda analist, “DOGE için görebildiğim en iyi durum senaryosu aşağıda. Yani, yukarıda saptığımız aralığımızın ortasında (0,1 ila 0,075 dolar arasında) destek bulmak. Bunu kaybedersek, sırada 0,05 doların altı var.” diyor.

Kaynak: Credible Crypto

DOGE için teknik resim nasıl?

İyi bir toparlanma dalgasının ardından Dogecoin fiyatı 0,1285 dolar bölgesine yakın bir dirençle karşılaştı. DOGE yükselmeye devam edemedi ve Bitcoin ve Ethereum gibi 0,1285 dolardan yeni bir düşüşe başladı. Destek seviyesi olan 0,1250 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında bir hareket yaşandı. Fiyat, 0,1129 dolardan 0,1285 dolara kadar olan yukarı yönlü hareketin %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altına düştü. Ancak, boğalar şu anda 0,1220 dolar bölgesine yakın aktif durumda. Altcoin şu anda 0,1250 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında işlem görüyor. Ayrıca, DOGE’nin saatlik grafiğinde 0,1220 dolar civarında destekle oluşan önemli bir yükselen kanal veya ayı bayrağı formasyonu var.

DOGE fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Yeni bir artış olursa, DOGE fiyatı 0.1260 dolar seviyesine yakın dirençle karşılaşabilir. Bir sonraki ana direnç 0,1285 dolar seviyesine yakın. 0,1285 dolar direncinin üzerindeki bir kapanış, fiyatı 0,1350 dolar direncine doğru gönderebilir. Daha fazla kazanç, fiyatı 0,1420 dolar seviyesine doğru itebilir. Boğalar için bir sonraki ana durak 0,150 dolar olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx